Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 32χρονος για τον ξυλοδαρμό και το βιασμό της 23χρονης

Κρήτη
Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 32χρονος για τον ξυλοδαρμό και το βιασμό της 23χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και βίασε τη μητέρα των παιδιών του, σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ένας 32χρονος Κρητικός, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και βίασε τη μητέρα των παιδιών του, σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον ανακριτή Ηρακλείου, όπου απολογήθηκε. Μετά την απολογία του, ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι χτύπησε την 23χρονη γυναίκα, ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, έχει μετανιώσει κι έχει ζητήσει συγγνώμη.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Γιώργος Ορφανουδάκης, ο εντολέας του αποδέχεται «εν μέρει την κατηγορία».

«Αποδέχεται τις σωματικές βλάβες, ωστόσο, αρνείται το βιασμό, την παράνομη κατακράτηση και την απειλή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ορφανουδάκης.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος «στην παρούσα φάση, ήταν αναμενόμενη η απόφαση για την προφυλάκισή του. Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και αν αυτή μας δικαιώσει –όπως αναμένουμε- ως προς το βιασμό, θα ζητήσουμε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News