Κρήτη: Ο χειμώνας αρχίζει – Οι βουτιές συνεχίζονται

Κρήτη
Κρήτη: Ο χειμώνας αρχίζει – Οι βουτιές συνεχίζονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει αρχές Νοεμβρίου, οι Κρητικοί συνεχίζουν τις βουτιές

Καιρικές συνθήκες που παραπέμπουν περισσότερο σε καλοκαίρι παρά σε φθινόπωρο επικρατούν σε όλη την Κρήτη τα τελευταία 24ωρα, ενώ σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία θα είναι αυξημένες οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

«Γενικά ο καιρός θα διατηρηθεί κάλος και το επόμενο διάστημα και για την Κυριακή αλλά και για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας», αναφέρει ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας.

Στο Ηράκλειο, στον Άγιο Νικόλαο αλλά και στα νότια της Κρήτης οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για μια βουτιά στη θάλασσα παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο δείχνει ήδη αρχές Νοεμβρίου. Έτσι λοιπόν πολλοί ήταν εκείνοι που με αφορμή την αύξηση της θερμοκρασίας άδραξαν την ευκαιρία για κοντινές εξορμήσεις στις παραλίες της πόλης.

Άτομα κάθε ηλικίας μόνοι είτε με τις οικογένειές τους βρέθηκαν στις παραλίες του Καρτερού για να απολαύσουν το μπάνιο τους, να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Παρόλη την σχετική καλοκαιρία το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες θυμίζοντάς μας ότι βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του φθινοπώρου.

«Οι θερμοκρασίες αναμένεται να επιστρέψουν σε λίγο χαμηλότερα και πιο φθινοπωρινά επίπεδα προσαρμοσμένα θα λέγαμε στην εποχή τους» αναφέρει ο κ. Λέκκας.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News