Ηράκλειο: Η νέα «πέτρα του σκανδάλου» στην παραλιακή λεωφόρο (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Η νέα «πέτρα του σκανδάλου» στην παραλιακή λεωφόρο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα ''πέτρα του σκανδάλου'' στην παραλιακή λεωφόρο είναι η συμβολή με την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μάλιστα στις ώρες αιχμής η ουρά των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς το κέντρο φτάνει στο ύψος τους παγκρητίου σταδίου

Τελικά στα ευτράπελα που καταγράφονται τους τελευταίους μήνες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου υπάρχουν και νέα κυκλοφοριακά δεδομένα.

Ναι όλοι γνωρίζαμε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αυτό στη συμβολή με την οδό Γιαμαλάκη ακολουθώντας την οδό Μητσοτάκη και καταλήγοντας στην πλατεία 18 Άγγλων για να απελευθερωθούμε τελικά από το κυκλοφοριακό που μπορεί να μας κρατά στο παράκτιο μέτωπο για πάνω από μισάωρο κυρίως τις ώρες αυξημένης κυκλοφορίας.

Ωστόσο όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες η νέα ''πέτρα του σκανδάλου'' στην παραλιακή λεωφόρο είναι η συμβολή με την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μάλιστα στις ώρες αιχμής η ουρά των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς το κέντρο φτάνει στο ύψος τους παγκρητίου σταδίου.

Δυστυχώς αν η άσχημη κατάσταση στην περιοχή συνδυαστεί με το μπλοκάρισμα στην συμβολή με την οδό Γιαμαλάκη τότε η αναμονή μπορεί να δοκιμάσει τα νεύρα των πιο ήρεμων οδηγών.

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ένας καθημερινός εφιάλτης. Εκεί απαιτείται άμεσος σχεδιασμός για να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή μια ουσιαστική λύση δεν υπάρχει και όσο αυτό δεν είναι εφικτό οδηγοί, πεζοί αλλά και μόνιμοι κάτοικοι θα εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις αντοχές τους σε ένα παράκτιο μέτωπο που είναι απλά τραγικό.

Άραγε θα γίνει κάτι ή πολύ απλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με ένα ακόμα κυκλοφοριακό πρόβλημα σε αυτή την πόλη που λέγεται Ηράκλειο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News