ΚΚΕ : Στην Κρήτη ο γενικός γραμματέας της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας  

Κρήτη
ΚΚΕ : Στην Κρήτη ο γενικός γραμματέας της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα βρεθεί στο νησί μας το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου - Θα επισκεφτεί την πληγείσα περιοχή του Αρκαλοχωρίου και θα παρευρεθεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τομεακής Επιτροπής Χανίων

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην σεισμόπληκτη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στο νησί μας το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, καθώς θα παραστεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τομεακής Επιτροπής Χανίων.  

Το πρόγραμμα της περιοδείας του έχει ως εξής: 

Το Σάββατο 13 Νοέμβρη, στις 18.30, θα παρευρεθεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τομεακής Επιτροπής Χανίων (λεωφόρος Κων. Καραμανλή 8). Αργότερα στις 21.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση - συνεστίαση που διοργανώνει η ΤΕ Χανίων, στο κέντρο «Αλκυών», στο Μάλεμε.

Το πρωί της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, θα επισκεφθεί το Αρκαλοχώρι όπου και θα έχει συνάντηση με φορείς της «λαβωμένης» από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου περιοχής προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News