Μαθήματα ανθρωπιάς από το Σύλλογο Κρητών Πάτρας στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου (βίντεο)

Κρήτη
Μαθήματα ανθρωπιάς από το Σύλλογο Κρητών Πάτρας στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος Κρητών φοιτητών Πάτρας «Ο ψηλορείτης» έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους που πλήχθηκαν ιδιαίτερα από τους σεισμούς στο νομό Ηρακλείου

Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στέλνει ο Σύλλογος Κρητών φοιτητών Πάτρας «Ο ψηλορείτης» στους ανθρώπους που πλήχθηκαν ιδιαίτερα από τους σεισμούς στο νομό Ηρακλείου, με είδη πρώτης ανάγκης που έστειλαν μέσω του ΚΤΕΛ Αχαίας.

Στην εκπομπή «Κρήτη σήμερα» μίλησε η Κάλλια Τριαματάκη, μέλος του συλλόγου «ο Ψηλορείτης» σε απευθείας σύνδεση στη πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Η Κάλλια ανέφερε: «Μετά από τα γεγονότα που έγιναν στεναχωρηθήκαμε όλοι, και το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να συλλέξουμε είδη πρώτης ανάγκης και σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αχαΐας για να τα στείλουμε στο Ηράκλειο».

Η νεαρή φοιτήτρια στην ερώτηση αν έχει συμφοιτητές με καταγωγή από τις σεισμόπληκτες περιοχές, απάντησε καταφατικά λέγοντας στη συνέχεια: «Πολλοί απο μας έχουμε συγγενείς και φίλους από αυτές τις περιοχές, έχω συμφοιτητές που έχουν προβλήματα με τις κατοικίες τους λόγω του σεισμού».

Αναφερόμενη στην κατάσταση και στο κλίμα που επικρατεί εκεί απάντησε πως «Το κλίμα είναι βαρύ, αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, χωρίς φιλοδοξία δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα» έκλεισε η φοιτήτρια.

 Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News