Ηράκλειο

Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας βρίσκεται και σήμερα Σάββατο, στο Γάζι

«Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των γυναικών μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε τέτοιες δράσεις», αναφέρει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μεν. Μποκέας

«Είναι στο χέρι σου» είπαν στις γυναίκες Δήμος Μαλεβιζίου και Περιφέρεια Κρήτης με την παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στο Γάζι.

«Τα θέματα υγείας είναι σε προτεραιότητα για το Δήμο Μαλεβιζίου. Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των γυναικών, μας δίνει ένα ακόμα κίνητρο για να συνεχιστούν τέτοιες δράσεις.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού για τη διοργάνωση και την Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή για τη συνεργασία της.

Επίσης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Λάμπρο Βαμβακά και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Πιτσούλη  για την παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στο Γάζι.

Οι πρώτες μαστογραφίες έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου ενώ σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου, η Κινητή Μονάδα θα ξεκινήσει τις μαστογραφίες στις 09:30 το πρωί και θα βρίσκεται στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι μέχρι τις 20:30.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια