Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή: Πλημμύρισε η Χερσόνησος από Ελλάδα

Κρήτη
Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή: Πλημμύρισε η Χερσόνησος από Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

210 μαθητές από το Προνηπιαγωγείο, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό του Junior Academy, Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» παρέλασαν φέτος για να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο

210 μαθητές από το Προνηπιαγωγείο, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό του Junior Academy, Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» παρέλασαν φέτος για να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η επίσημη φόρμα των παιδιών, την οποία κοσμούσε η ελληνική σημαία, είχε συμβολικό χαρακτήρα αφού, τόσο ο διευθυντής του εκπαιδευτηρίου κ. Άρης Μαρκάκης, όσο και οι εκπαιδευτικοί του θέλησαν με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν όχι μόνο το "ΟΧΙ" και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης που συμπληρώνονται φέτος.Έτσι, το κάθε παιδί, μικρό και μεγάλο, φορώντας πάνω του την Ελληνική σημαία μέσω της στολής του σχολείου, προκάλεσε θαυμασμό και εθνική υπερηφάνεια σε όσους παρευρέθηκαν εκεί.

Η ελληνική σημαία φέτος στη Χερσόνησο υψώθηκε όχι μόνο από ένα παιδί, αλλά ουσιαστικά από κάθε παιδί εκφράζοντας έτσι την αγάπη για την ιστορία μας, τον αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία αλλά και την αγάπη για την πατρίδα μας στις νεότερες γενιές.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως αυτή είναι και μια από τις φιλοδοξίες του σχολείου, η αγάπη των παιδιών για τον συνάνθρωπο, το ήθος, η αξιοπρέπεια αλλά και ο σεβασμός στις γενιές που μας χάρισαν την ελευθερία μας σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News