Χ. Μαμουλάκης: Με ενότητα και σεβασμό διαφυλάττουμε την ιστορική μας μνήμη

Κρήτη
Χ. Μαμουλάκης: Με ενότητα και σεβασμό διαφυλάττουμε την ιστορική μας μνήμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε στεφάνι προς τιμή των Ηρώων στον Κρουσώνα, ενώ παρακολούθησε και την παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι

Στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Κρουσώνα και το Γάζι, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, κατέθεσε στεφάνι προς τιμή των Ηρώων στον Κρουσώνα, ενώ παρακολούθησε και την παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι. Ο κ. Μαμουλάκης σε δήλωσή του ανέφερε:

«28η Οκτωβρίου. Δεν ξεχνάμε το ΟΧΙ των Ελλήνων στον ιταλικό φασισμό και τον γερμανικό ναζισμό και το έπος της Εθνικής Αντίστασης. Τιμούμε τους Ήρωες της πατρίδας μας που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και την ειρήνη. Με ενότητα, αποφασιστικότητα και σεβασμό, διαφυλάττουμε την ιστορική μας μνήμη, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση απ’ όπου κι αν προέρχεται και αντιπαλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Η ελπίδα και η συναδέλφωση, γίνονται οι οδηγοί στο αύριο της αλληλεγγύης και της ισότητας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News