Ηράκλειο

Σύνδεσμος Επισιτισμού - Εκλογές: Πρωτιά στην «Ανεξάρτητη Κίνηση» της Μαρίας Αντωνακάκη

Νέος Πρόεδρος αναμένεται να επανεκλεγεί η Μαρία Αντωνακάκη, η οποία συγκέντρωσε και το 85% των ψήφων και ήλθε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου οι εκλογές στο Σύνδεσμο Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηράκλειου που διεξήχθησαν με υποδειγματικό τρόπο στο Επιμελητήριο Ηρακλειου .

Mετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή πρώτη ανακηρύχθηκε η Ανεξάρτητη κίνηση επαγγελματιών επισιτισμού κ διασκέδασης με επικεφαλής την Μαρία Αντωνακάκη και ακολούθησε η Αγωνιστική συσπείρωση επαγγελματιών εστίασης με επικεφαλής τον Μανώλη Χατζηγεωργίου, αναλυτικότερα:

Από το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης κίνησης εκλέγονται οι:

Αντωνακάκη Μαρία- 271, Ζερβάκης Γεώργιος- 179, Μαργαριτάκης Γεώργιος- 132, Ρηγάκης Νικόλαος- 130, Γεωργαλής Ιωάννης- 110, Λαμπρινός  Επαμεινώντας- 107, Γεωργιλαδάκης Λευτέρης- 95, Σωπασής Κωνσταντίνος- 72, Γιγουρτσής Φώτιος- 22.

Νέος Πρόεδρος αναμένεται να επανεκλεγεί η Μαρία Αντωνακάκη, η οποία συγκέντρωσε και το 85% των ψήφων και ήλθε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης. Από την Αγωνιστική συσπείρωση δεν εξελέγη κανείς στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια