ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ανανέωσε τη θητεία του ο Βαγγέλης Καρκανάκης

Ηράκλειο
ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ανανέωσε τη θητεία του ο Βαγγέλης Καρκανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 2.731 ψήφους έναντι 1.991 του διεκδικητή, Στράτου Μαγκουσάκη, ο Βαγγέλης Καρκανάκης θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον προεδρικό θώκο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου - Συνολικά ψήφισαν 4.123 μέλη διά ζώσης επί συνόλου εγγεγραμμένων 5.080

Ο Βαγγέλης Καρκανάκης θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον προεδρικό θώκο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, καθώς οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών τoν ανέδειξαν νικητή με 2.731 ψήφους έναντι 1.991 του διεκδικητή, Στράτου Μαγκουσάκη. Τα οριστικά αποτελέσματα προέκυψαν περίπου στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας, 25 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταμέτρησης.

Οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκαν σε ήρεμο κλίμα στις 10 και οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής . Συνολικά ψήφισαν 4.123 μέλη διά ζώσης επί συνόλου εγγεγραμμένων 5.080, με πολλούς ψηφοφόρους να έχουν συμμετάσχει διαδικτυακά, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί, ως την ώρα που έκλεινε η ύλη της εφημερίδας μας, ο αριθμός των εν λόγω ψηφισάντων. Πάντως οι εγγραφές που είχαν γίνει για ηλεκτρονική ψηφοφορία έφτασαν τις 1.140, ενώ ο αριθμός όσων ψήφισαν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος επρόκειτο να γίνει γνωστός στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ., από τα κεντρικά συστήματα των Αθηνών, πιθανότατα το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Μάχη για την προεδρεία (βίντεο)

Για την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου επικρατούσε έντονα το κλίμα ικανοποίησης σε επίπεδο στελεχών, καθώς και μελών της παράταξης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ. και πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Αναλυτικότερα, εκλέχτηκε ο πρόεδρος και η 15μελής Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. Εκλέχτηκαν, εξάλλου, οι πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ. Τ.Ο.), τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και οι 19 σύνεδροι της παράταξης, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου στο κεντρικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον προσεχή Δεκέμβριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News