Κρήτη: Γέμισαν και σήμερα οι παραλίες του Ηρακλείου (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Γέμισαν και σήμερα οι παραλίες του Ηρακλείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις παραλίες «βρήκε», μία ακόμα Κυριακή πολλούς Ηρακλειώτες, στην «καρδιά» του φθινοπώρου - Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ιδιαίτερα κάτω από το βλέμμα του ήλιου, ευνόησαν τους λουόμενους για να απολαύσουν το μπάνιο τους

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Ηράκλειο, καθώς και σε όλη την Κρήτη, δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε οι λουόμενοι να περάσουν μία ακόμα Κυριακή στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Ειδικότερα, οι καλές για την εποχή θερμοκρασίες, καθώς το θερμόμετρο σήμερα Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, έφτασε τους 24 βαθμούς Κελσίου, σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά ήπιους ανέμους, έκαναν το νερό να μοιάζει με… λάδι.

Έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα τη ζεστή αυτή μέρα του φθινοπώρου άδραξαν κάτοικοι του Ηρακλείου, ωστόσο αρκετοί είναι και εκείνοι που δεν σταματάνε τα μπάνια ούτε κατά τους χειμερινούς μήνες. 

Το καλοκαιρινό σκηνικό ωστόσο αναμένεται να αλλάξει σύντομα, καθώς, όπως δείχνουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις, πιθανότατα οι επόμενες ημέρες στην Κρήτη θα είναι συννεφιασμένες και βροχερές. 

Διαβάστε επίσης

⇒  Ο καιρός στην Κρήτη: Επιστρέφει το φθινόπωρο τη Δευτέρα - Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις προγνώσεις, φθινοπωρινό αναμένεται το σκηνικό στην Κρήτη αύριο Δευτέρα, καθώς ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν νεφώσεις και βροχές τοπικού χαρακτήρα, καθώς δεν αποκλείεται να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά τμήματα του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News