Ανδρέας Λοβέρδος από Ηράκλειο: «Ονειρεύομαι ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό»

Ηράκλειο
Ανδρέας Λοβέρδος από Ηράκλειο: «Ονειρεύομαι ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνοντας την πολυήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, όπου περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, συνομιλώντας με πολίτες

Πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό... Με το τρίπτυχο αυτό σκιαγράφησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος εδώ από το Ηράκλειο, το κόμμα που ονειρεύεται και υπόσχεται και του οποίου θέλει να ηγηθεί επικρατώντας στην εσωκομματική κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου, επαναφέροντας μάλιστα και πάλι το όνομα ΠΑΣΟΚ.

Ολοκληρώνοντας την πολυήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, όπου περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, συνομιλώντας με πολίτες ενώ παραχώρησε και συνέντευξη τύπου ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ίδιος έθεσε πολιτικά διλήμματα, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου αιχμές περί μεθοδεύσεων συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με το ΣΥΡΙΖΑ, πιθανώς και με το ΜέΡΑ25.

Με τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου θα υπάρξει αλλαγή. Το ζητούμενο είναι όμως ποια θα είναι η αλλαγή αυτή; Ποιο είναι το πρόσωπο που μπορεί να ενσαρκώσει καλύτερα τις ανάγκες του χώρου και για ποιον λόγο. Η αλλαγή πρέπει να εμπεριέχει δύναμη και δυναμική. Την ικανότητα της μάχης. Είμαι απολύτως έτοιμος. Έχω σαφή τακτική και στρατηγική. Κανείς δεν θα μείνει με απορίες για το τί θέλω να κάνω.

Διαβάστε επίσης

Ανδρέας Λοβέρδος στo neakriti.gr: «Καλοδεχούμενος ο Γιώργος Παπανδρέου» (βίντεο)

Θέτω συγκεκριμένα διλήμματα: ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ; Ή ΚΙΔΗΣΟ; Η κάτι άλλο; Απαντώ καθαρά: ΠΑΣΟΚ. Το λέω με κάθε πολιτική επίγνωση. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλα ''βαφτίσια'' , ούτε από λοξές μανούβρες. Χρειαζόμαστε την επαναφορά του ονόματος ' επισήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος και συνέχισε:

'Προσωπικά επαγγέλλομαι ένα κόμμα πατριωτικό στα χνάρια του Ελευθερίου Βενιζέλου, και όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο πατέρας του Γεώργιος το διαμόρφωσαν. Ονειρεύομαι ένα κόμμα μεταρρυθμιστικό στην υγεία, στην οικονομία και στη γραφειοκρατία , η οποία δυναστεύει την οικονομία και τον πολίτη. Και ονειρεύομαι και ένα κόμμα προοδευτικό, το οποίο θα σέβεται τη δημοκρατία.

Το ύποπτο σενάριο που εξυφαίνεται πίσω από τις πλάτες μας είναι ένα σενάριο συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα και ενδεχομένως με τον κ. Βαρουφάκη που δεν ξέρω αν ο άνθρωπος συμμετέχει σε αυτά. Το ξεκαθαρίζω. Το σενάριο αυτό θα λάβει τέλος με το που εκλεγώ πρόεδρος. Μιλώ καθαρά, με σαφήνεια. Όχι με αέρα κοπανιστό. Πολλοί, όπως ακούω, μιλούν για αλλαγή. Μια είναι η αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ και πάλι μπροστά. Θα επαναφέρω το ΠΑΣΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News