Ηράκλειο - ΕΛΑΣ: Τι απαντά σχετικά με τις φημολογούμενες διαρρήξεις σε οικίες σεισμόπληκτων

Ηράκλειο
Ηράκλειο - ΕΛΑΣ: Τι απαντά σχετικά με τις φημολογούμενες διαρρήξεις σε οικίες σεισμόπληκτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το μόνο περιστατικό που έχει καταγγελθεί είναι μια απόπειρα κλοπής από εξοχική κατοικία στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με «δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, για αναφερόμενα περιστατικά διαρρήξεων σε οικίες σεισμόπληκτων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. 'Οπως αναφέρει το μόνο περιστατικό που έχει καταγγελθεί είναι μια αποπείρα κλοπής από εξοχική κατοικία στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, για αναφερόμενα περιστατικά διαρρήξεων σε οικίες σεισμόπληκτων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ανακοινώνεται ότι, το μόνο περιστατικό που έχει διαπιστωθεί ή έχει καταγγελθεί έως τώρα στην εν λόγω περιοχή, αφορά στην απόπειρα κλοπής από εξοχική κατοικία, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου και εκτός κατοικημένης ζώνης.

Το ανωτέρω συμβάν, έλαβε χώρα μεταξύ του χρονικού διαστήματος 10 έως 20 Οκτωβρίου, καθώς η ιδιοκτήτρια δεν διαμένει μόνιμα στην εν λόγω εξοχική κατοικία.»

φωτογραφία (INTIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News