Ηράκλειο

Eκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Μήνυμα του Στρατή Μαγκουσάκη λίγο πριν τις κάλπες

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Μαγκουσάκης τονίζει ότι ο ρόλος του θα είναι πάνω από όλα «ενωτικός και θεσμικός»

Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με τον υποψήφιο πρόεδρο Στρατή Μαγκουσάκη στο μήνυμά του -λίγο πριν τις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου- να κάνει λόγο για μεγάλη συμμετοχή που προμηνύεται στην εκλογική διαδικασία και να τονίζει ότι ο ρόλος του θα είναι πάνω από όλα «ενωτικός και θεσμικός».

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Μαγκουσάκη:

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους, μέλη και στελέχη της μεγάλης μας Παράταξής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου στο νομό μας. Η μεγάλη τους συμμετοχή διατρανώνει την πίστη τους στην ενότητα της Παράταξης, στη Νέα Δημοκρατία και στον τιτάνιο αγώνα που δίνει η κυβέρνησή μας για την ανάταξη της χώρα. Για ένα καλύτερο αύριο με ευημερία, σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια για το λαό μας. Ζητώ τη στήριξή σας για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

=> Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Που θα στηθούν οι κάλπες

Δεσμεύομαι να παραμείνω πάντα εγγυητής της ενότητας της παράταξης, των φίλων, των μελών και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Δεσμεύομαι ο ρόλος μου να είναι πάνω από όλα ενωτικός και θεσμικός. Ένας πρόεδρος που θα ενώνει και δεν θα διχάζει. Τα διακεκριμένα στελέχη του κόμματός μας που συνυπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητά, οι χιλιάδες φίλοι και μέλη της Παράταξής μας εγγυώνται την επιτυχία.

Δεσμεύομαι να συνεργάζομαι με όλα τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος. Να ακούω τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους, τις ανάγκες τους.

Η ΝΟΔΕ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Με όλους εσάς δίπλα μας, άξιους συμπαραστάτες. Για να επικοινωνήσουμε τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας. Το έργο της και τις επιλογές της. Για να συμβάλλουμε στην αύξηση των ποσοστών του κόμματός μας στο επίπεδο των πανελλαδικών ποσοστών.Και μαζί με όλους τους αγωνιστές της Παράταξής μας να οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε νέες επιτυχίες. Εκλέγοντας τρεις βουλευτές στο νομό μας. Αλλά και νίκες των υποψηφίων που θα στηρίξει η Παράταξή μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στους Επαγγελματικούς φορείς του νομού μας.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια