Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κινείται η αγορά του πετρελαίου θέρμανσης – Στο 1,23 ευρώ το λίτρο

«Φοβάται ο κόσμος περαιτέρω αύξηση της τιμής και προμηθεύεται όση ποσότητα επιτρέπουν τα οικονομικά του», σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών Ηρακλείου, Λυκούργο Σαμόλη

Στην αγορά του πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο αναφέρθηκε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης, τονίζοντας πως ο φόβος τους για περαιτέρω αύξηση των τιμών λόγω της ενεργειακής κρίσης, τους οδηγεί στην απόφαση προμήθειας του πετρελαίου έστω και σε μικρές ποσότητες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μέση τιμή στο Ηράκλειο κινείται στο 1,23 ευρώ το λίτρο. «Δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Έχουμε ήδη συρρικνώσει τα ποσοστά τα δικά μας», τόνισε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ηρακλείου.

Ο κ. Σαμόλης, σχολίασε αρνητικά την απόφαση της Κυβέρνησης για την διατήρηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Επισημαίνει ότι αυτή η απόφαση συρρικνώνει τα οικονομικά του κλάδου του, πλήττει τον οικογενειακό προϋπολογισμό των καταναλωτών και πως η ΠΟΠΕΚ επανέρχεται με συγκεκριμένες προτάσεις προς την Κυβέρνηση οι οποίες θα έχουν οριστικοποιηθεί κι αποσταλεί τις προσεχείς ημέρες.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια