Άνω Γούβες: Ελεύθεροι δύο άνδρες για το αιματηρό περιστατικό έξω από ταβέρνα

Ηράκλειο
Άνω Γούβες: Ελεύθεροι δύο άνδρες για το αιματηρό περιστατικό έξω από ταβέρνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επίμαχο αιματηρό περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2021, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου

Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν σε δύο άνδρες 30 και 18 ετών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου.

Οι δύο άνδρες μετέβησαν την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στα δικαστήρια και παρουσιάστηκαν στην ανακρίτρια Ηρακλείου, όπου απολογήθηκαν. Μετά το πέρας των απολογιών, τους επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα. Αμφότεροι παραμένουν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι οι απολογίες των δύο συγκεκριμένων κατηγορουμένων επρόκειτο να λάβουν χώρα την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ωστόσο η διαδικασία είχε διακοπεί ξαφνικά εξαιτίας του σεισμού που είχε σημειωθεί εκείνη την ημέρα.

Το επίμαχο αιματηρό περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2021, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου, κατά το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 37χρονος πατέρας δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχαν προφυλακιστεί για την εν λόγω υπόθεση δύο άνδρες: ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου, καθώς κι ένας 32χρονος.Εκτός από τους δύο προφυλακισθέντες και τους άλλους δύο άνδρες που απολογήθηκαν χθες, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ένας 27χρονος. Πρόκειται για τον αδερφό του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News