Ζήτησε συγγνώμη ο 55χρονος σεισμόπληκτος για το επεισόδιο στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Ηράκλειο
Ζήτησε συγγνώμη ο 55χρονος σεισμόπληκτος για το επεισόδιο στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αφορμή που πυροδότησε την αντιδραση του -για την οποια ζητησε δημοσια συγνωμη- ηταν το γεγονός πως ο ιδιος παρότι σεισμοπαθής δεν μπορούσε να καταθέσει αίτηση για αποζημίωση καθώς ο οικισμός του , δεν υπήρχε στην πλατφόρμα arogi.gov.gr

Μετανιωμένος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ο 55χρονος δημότης Αρχανών Αστερουσίων, ο οποιος την περασμένη Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, εισέβαλε μαινόμενος στο δημοτικό κατάστημα στα Πεζά, προκαλώντας σημαντικές φθορές.

Η αφορμή που πυροδότησε την αντιδραση του -για την οποια ζητησε δημοσια συγνωμη- ηταν το γεγονός πως ο ιδιος παρότι σεισμοπαθής δεν μπορούσε να καταθέσει αίτηση για αποζημίωση καθώς ο οικισμός του , δεν υπήρχε στην πλατφόρμα arogi.gov.gr.

Ο ίδιος σήμερα, Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021, σε ήπιους τόνους και εμφανώς φορτισμένος ζήτησε συγγνώμη, εξηγώντας πως βγήκε εκτός ελέγχου, εξαιτίας της απόγνωσής του. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων απέσυρε τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του και έτσι το επιμαχο επεισοδιο θεωρείται λήξαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News