Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ηράκλειο
Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκέντρωση στις 10 πμ στα Λιοντάρια ενάντια στην «εργασιακή ομηρία και τις αναστολές εργασίας»

Στην 24ωρη πανυγειονομική απεργία που προκήρυξαν ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ για την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου συμμετέχει το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ το οποίο καλεί τους εργαζομένους σε συγκέντρωση στις 10 πμ στα Λιοντάρια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

-Συνεχίζεται η εργασιακή ομηρία χιλιάδων συμβασιούχων που καλύπτουν κρίσιμες ανάγκες των νοσοκομείων και εξακολουθούν να κινδυνεύουν με απόλυση τους επόμενους μήνες.

-Ο αριθμός των μονίμων εργαζομένων στην Υγεία μειώθηκε αισθητά λόγω συνταξιοδοτήσεων. 

-Παραμένουν σε αναστολή εργασίας χιλιάδες εργαζόμενοι, που η κυβέρνηση τους «στοχοποιεί» για να καλύψει τις δικές της ευθύνες για την εξάπλωση της επιδημίας.

Δεν ανεχόμαστε άλλη κοροϊδία

- Συνεχίζεται η εντατικοποίηση, συγχωνεύουν κλινικές, μετακινείται προσωπικό, παραβιάζεται το ωράριο μας,  καλούμαστε να κάνουμε αλλότρια καθήκοντα, μας χρωστάνε χιλιάδες ρεπό κ.α.

- η κυβέρνηση επιμένει στις αναστολές εργασίας χιλιάδων συναδέλφων.

- δεν υπάρχει κυβερνητική απόφαση για τους εργαζόμενους με ΣΟΧ και τους επικουρικούς για μετά τον Μάρτιο 2021.

-δεν έχει προχωρήσει η κατανομή ανά ΥΠΕ των θέσεων για την νέα προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό – επομένως η προκήρυξη θα καθυστερήσει.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη πανυγειονομική απεργία που προκήρυξαν ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ για την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και καλούμε τους εργαζομένους σε συγκέντρωση στις 10πμ στα Λιοντάρια:

-Απέναντι στην πολιτική που αξιοποιεί ακόμη και την επιδημία για να προχωρήσουν οι ΣΔΙΤ, οι συγχωνεύσεις δημόσιων μονάδων υγείας και η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, συνεχίζουμε τον αγώνα με συμμετοχή στην

-Δεν σταματάμε αν δεν ενισχυθούν τα νοσοκομεία με επείγουσες μόνιμες προσλήψεις, μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι και γίνει ανάκληση των αναστολών εργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News