Ηράκλειο: Απαλλαγή επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη

Κρήτη
Ηράκλειο: Απαλλαγή επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απαλλαγή αφορά σε επιχειρήσεις που πλήττονται από τα έργα στο κέντρο του Ηρακλείου

Την απαλλαγή από τα δημοτικά τα τέλη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα συνεχιζόμενα έργα στο κέντρο του Ηρακλείου, έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δήμος Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τις επιχειρήσεις εκείνες οι οποίες πλήττονται από τις συνεχιζόμενες αναπλάσεις στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει γνωστοποιήσει με σχετικό έγγραφο τις οδούς και τα χρονοδιαγράμματα των έργων ανάπλασης, με τις διαδικασίες συλλογής στοιχείων των δικαιούχων να προχωράνε άμεσα. Όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με το ζήτημα θα παρθεί στο άμεσο μέλλον. Όπως ορίζει το σκεπτικό της διαδικασίας, οι εν λόγω απαλλαγές θα ισχύσουν από 1/1/2022, λόγω των απαλλαγών που ήδη έχουν γίνει εξαιτίας της πανδημίας και που ισχύουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αναμένουμε αναλυτικότερη ενημέρωση από τον Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο εν καιρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News