Ηράκλειο

Ηράκλειο - Ρίψη κροτίδας σε απορριμματοφόρο: Κρατείται ο επιχειρηματίας - Ελεύθερος ο οδηγός

Μηνύσεις ανάμεσα σε επιχειρηματία και εργαζομένους στην καθαριότητα μετά τη ρίψη κροτίδας σε απορριμματοφόρο

Αναβλήθηκε για την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για επίθεση με κροτίδα εναντίον απορριμματοφόρου στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία του 38χρονου οδηγού του απορριματοφόρου την ώρα της αποκομιδής των απορριμάτων 42χρονος επιχειρηματίας πέταξε το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου την κροτίδα στο απορριμματοφόρο στο κέντρο του Ηρακλείου και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση.

Το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ηρακλείου. Ο 42χρονος επιχειρηματίας κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο 38χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το neakriti.gr σύμφωνα με τον επιχειρηματία ο εργαζόμενος τον απείλησε με ράβδο, ενώ σύμφωνα με 38χρονο εργαζόμενο ο επιχειρηματίας του επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο.

Ακολουθήσαν μηνύσεις από την πλευρά του επιχειρηματία για εξύβριση ενώ από την άλλη πλευρά μήνυση κατά του επιχειρηματία κατέθεσαν ο 38χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, μια εργαζόμενη και συνολικά η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου.

(Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εμφανίστηκαν σήμερα στα Δικαστήρια Ηρακλείου)

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια