Ηράκλειο: Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα

Προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιούνται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο για  έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων. Αναλυτικά σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται για τις εξής περιοχές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/2021

08:00-12:00: Στον Πόρο, στη λεωφόρο Ικάρου, από την οδό Βίτση έως την οδό Δρήρου, Ρυτίου από την Αγ. Λαύρας μέχρι τη λεωφόρο Ικάρου και στην οδό Αγ. Λαύρας, από την οδό Οδυσσέως μέχρι την οδό Ζάκρου.

08:00-15:00: Στον δ. Ηρακλείου, στην περιοχή των ΑΤΕΙ, στις οδούς Μυλογιάννη, Λεονταρίτη, Πολίτη, Πολέτη, Προφ. Ηλία, Μελετίου Βλαστού, Ρέπουλη, Κατεχάκη, Πολυκλείτου, Βασιλείδη, Φλέμινγκ, Ευνικιανού, Ναρσή, Αρίωνα, Μονής Απεζανών, Πανός, Ευπόρου και στην οδό Γιάννη Αθητάκη.

09:30-11:00: Στον Μαραθίτη, στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, (τέρμα Ούλοφ Πάλμε δεξιά, Ανδρέου Κρήτης Ιεροσολυμίτου), του πτηνοτροφείου Λυριτζή στην οδό Μ. Χατζηδάκη, της πρώην ταβέρνας “Βεράντα”, στη θέση “Σούνια”, στην περιοχή του “Paintball” στην οδό Ζυμβρακάκηδων και των αρδευτικών Φαρσαράκη και Φανιουδάκη.

11:00-15:00: Στην περιοχή του κοιμητηρίου του Αγ. Κων/νου στον δ. Ηρακλείου, στις οδούς Πλούτωνος από την οδό Βερμίου μέχρι την οδό Ροδοκανάκη, Ροδοκανάκη από την οδό Μην. Γεωργιάδου μέχρι την οδό Πρακτικίδου, Ομήρου από την οδό Βερμίου μέχρι την οδό Διγενή και στην οδό Διγενή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2021

08:00-10:00: Στη ΒΙΠΕΗ, στην οδό Α από την οδό Ε μέχρι την οδό Β, στην οδό Ε από την οδό Θ μέχρι την οδό Α και στην οδό Θ από την οδό Κ μέχρι την οδό Β, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων “Plus pack”, Ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Κορνελάκη, Βαϊραμάκη, Βασιλείου, Καράντζη και Coca Cola.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

φωτογραφία Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News