Ηράκλειο

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στους δρόμους τα συνεργία της ΔΕΥΑΗ

Ποιες περιοχές ενδέχεται να έχουν πρόβλημα στην υδροδότηση

Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει, με ανακοίνωσή της, ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 22 του μήνα θα πραγματοποιούνται εργασίες εκσκαφής για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη περιοχή της Φορτέτσας.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 22 του μήνα θα γίνονται εργασίες εκσκαφής για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στις οδούς Ευτέρπης και Θαλή στην περιοχή της Φορτέτσας.

Επίσης εργασίες εκσκαφής για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης θα γίνονται στην οδό Θεοδοσίου Διακόνου. Ακόμα θα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης τομών στις οδούς Αλκμαίωνος  και Ανθέων.

Τέλος η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει ότι από την ισχυρή βροχόπτωση τα ξημερώματα της Παρασκευή 15 Οκτωβρίου δημιουργήθηκαν προβλήματα στην τάση της ΔΕΗ, έτσι ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσκολίες στην υδροδότηση των περιοχών: Καρνάρι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού, Καρκαδιώτισσα, Άνω και Κάτω Ασίτες, Προφήτης Ηλίας.         

Παράλληλα τα συνεργεία της αποχέτευσης από νωρίς σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, το πρωί έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό των εσχαρών για την απομάκρυνση φερτών υλικών, που συσσωρεύτηκαν λόγω της χθεσινής  ισχυρής βροχόπτωσης .  

Το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια