Ηράκλειο

Στρατής Μαγκουσάκης για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου

Ο υποψήφιος πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Στρατής Μαγκουσάκης, ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τις εσωκομματικές εκλογές

Μέσω του ηλεκτρονικού Τύπου ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Στρατής Μαγκουσάκης, ευχαριστεί φίλους, μέλη, καθώς και στελέχη της παράταξης, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου στο νομό.

Παράλληλα, ο κ. Μαγκουσάκης προτείνει στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων σε όλους τους δήμους του νομού Ηρακλείου καθώς και τη δημιουργία περισσοτέρων προσβάσιμων εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Ηρακλείου σε διαφορετικά σημεία της πόλης μας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε γραπτή του δήλωση. 

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης στηρίζει την υποψηφιότητα του Στρατή Μαγκουσάκη για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Στρατή Μαγκουσάκη:

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της μεγάλης μας Παράταξής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου στο νομό μας επισημαίνει ο υποψήφιος Προέδρος της ΝΟΔΕ Στρατής Μαγκουσάκης τονίζοντας πως η μεγάλη συμμετοχή τους διατρανώνει την πίστη τους στην ενότητα της Παράταξης, στη Νέα Δημοκρατία και στον καθημερινό αγώνα που δίνει η κυβέρνησή μας για την ανάταξη της χώρας. Για ένα καλύτερο αύριο, ασφαλές και σίγουρο για τον ελληνικό λαό.

«Με δεδομένο τη μεγάλη αυτή συμμετοχή και στοχεύοντας στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και στην υγειονομική ασφάλεια των πολιτών θα ήθελα να προτείνω στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων σε όλους τους δήμους του νομού Ηράκλειου, καθώς και τη δημιουργία περισσοτέρων προσβάσιμων εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Ηρακλείου σε διαφορετικά σημεία της πόλης μας. Μία λύση που θα αποσυμφορήσει και θα συμβάλλει στην ευρεία συμμετοχή και στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια