Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Πρόεδρος του ΔΣ για 4η φορά ο Μανόλης Κουμαντάκης

Ηράκλειο
Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Πρόεδρος του ΔΣ για 4η φορά ο Μανόλης Κουμαντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η επανεκλογή μου είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών που κάνουμε αναφορικά με την ενημέρωση αλλά και τη βοήθεια των τοπικών επιχειρήσεων», ανέφερε ο επανεκλεχθέντας πρόεδρος

Γεγονός είναι η επανεκλογή του κ. Μανόλη Κουμαντάκη για τέταρτη φορά στην προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου. Την Τρίτη 12 του μήνα, μετά από συνεδρίαση, αποφασίστηκε η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, βάσει των όσων έδειξαν οι κάλπες των εκλογών της 5ης και της 6ης Οκτωβρίου.

«Η επανεκλογή μου είναι μια μεγάλη τιμή, καθώς κατά τη φετινή εκλογική διαδικασία η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγαλύτερη από άλλες χρονιές», προσθέτοντας  «πέρα από τιμή, η επανεκλογή μου είναι και μια αναγνώριση των προσπαθειών που τόσα χρόνια κάνουμε αναφορικά με την ενημέρωση αλλά και τη βοήθεια των τοπικών επιχειρήσεων», ανέφερε ο επανεκλεχθέντας πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου σε δηλώσεις του στη «Ν.Κ.».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους του για τη νέα θητεία, ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πως «σταθερή προτεραιότητά μας παραμένει η ανάπτυξη και η ευημερία των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων του τόπου μας. Παρά τα όποια εμπόδια, θα τα καταφέρουμε».

Η δράση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ιστορικά, συνδέεται με τη διαφύλαξη και την προαγωγή των κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, με τον πρόεδρο Μανόλη Κουμαντάκη να δηλώνει πως θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προς την κατεύθυνση αυτή.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της τρέχουσας συγκυρίας, ο κ. Κουμαντάκης σημείωσε: «Οι προκλήσεις τη σήμερον ημέρα για τις επιχειρήσεις είναι πολλές, πράγμα που επιβάλλει σε εμάς να δείξουμε τα απαιτούμενα αντανακλάστηκα, ώστε οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα νέα δεδομένα».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Κουμαντάκης στη μεγάλη βαρύτητα που έχει για την κοινωνία και την τοπική οικονομία η διάσωση όσων περισσότερων επιχειρήσεων γίνεται.

«Θα συνεχιστούν οι προσπάθειες, ώστε να υπάρξει ουσιαστική ανασύνταξη στις επιχειρήσεις, με στόχο να καταφέρουν να επιστρέψουν σε τροχιά ανάπτυξης κατά την εποχή μετά την πανδημία» είπε, ορίζοντας ως πρώτο στόχο την επιβίωση αυτών: «Όσο περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιβιώσουν, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News