Η σχολική στέγη στις σεισμόπληκτες περιοχές απασχόλησε Αλέξη Τσίπρα και Βασίλη Λαμπρινό

Κρήτη
Η σχολική στέγη στις σεισμόπληκτες περιοχές απασχόλησε Αλέξη Τσίπρα και Βασίλη Λαμπρινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έθιξε το πολύ σοβαρό θέμα της σχολικής στέγης που ταλανίζει τις κυρίως σεισμόπληκτες περιοχές

Την Κρήτη και τις σεισμόπληκτες περιοχές επισκέφθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από όπου έστειλε ηχηρό μύνημα. Μετά την περιοδεία, ο ίδιος προήδρευσε σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης με τον περιφερειάρχη και δημάρχους του Ηρακλείου.

Στην σύσκεψη με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, θέτοντας σοβαρά ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην σύσκεψη με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, των Δημάρχων και των Βουλευτών του νομού, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να θίξει το πολύ σοβαρό θέμα της σχολικής στέγης που ταλανίζει τις κυρίως σεισμόπληκτες περιοχές καθώς και το Ηράκλειο, όπου εκατοντάδες παιδιά , λόγω ζημιών στα σχολεία τους αδυνατούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης μαθήματα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε με προσοχή τις θέσεις και τους προβληματισμούς των δημάρχων και δεσμεύτηκε να συμβάλλει από την πλευρά του για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News