Άνω Γούβες: Ο σεισμός «ανέβαλε» τις απολογίες των δύο για το αιματηρό επεισόδιο στην ταβέρνα

Ηράκλειο
Άνω Γούβες: Ο σεισμός «ανέβαλε» τις απολογίες των δύο για το αιματηρό επεισόδιο στην ταβέρνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το «χτύπημα» του Εγκέλαδου, οι απολογίες διακόπηκαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα

Διακόπηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Οκτωβρίου, εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης που «ταρακούνησε» την Ανατολική Κρήτη, η διαδικασία των απολογιών δύο εκ των κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν 30χρονο κι έναν 18χρονο, οι οποίοι επρόκειτο να απολογηθούν στον ανακριτή Ηρακλείου. Ωστόσο, μετά το «χτύπημα» του Εγκέλαδου, οι απολογίες διακόπηκαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο μεταξύ, πριν τις απολογίες, την ώρα που οι δύο κατηγορούμενοι -οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι- πλησίαζαν προς τα δικαστήρια, δέχτηκαν προπηλακισμούς -προφανώς- από άτομα από τον περίγυρο του 37χρονου που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά το ένοπλο περιστατικό τον περασμένο Ιούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε και... ξύλο, αφού δεν έλειψαν κάποιες ψιλές.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Άνω Γούβες: Απολογούνται οι δύο για το αιματηρό περιστατικό στην ταβέρνα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο αργότερα, άτομα του περιβάλλοντος των δύο κατηγορουμένων που πληροφορήθηκαν την επίθεση σε βάρος των ανθρώπων τους, έσπευσαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν περαιτέρω, λόγω και της αστυνομικής παρουσίας.

Το επίμαχο αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου, κατά το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 37χρονος πατέρας δύο παιδιών. Σήμερα μετέβησαν στα δικαστήρια για να απολογηθούν ένας 30χρονος κι ένας 18χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

⇒Διαβάστε ακόμη: Αιματηρό επεισόδιο στις Άνω Γούβες: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος

⇒Διαβάστε ακόμη: Αιματηρό επεισόδιο στις Άνω Γούβες: Στη φυλακή ο 29χρονος και ο 32χρονος

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχαν προφυλακιστεί για την εν λόγω υπόθεση δύο άνδρες: Ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου, καθώς κι ένας 32χρονος.

Εκτός από τους δύο προφυλακισθέντες και τους άλλους δύο άνδρες που επρόκειτο να απολογηθούν σήμερα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ένας 27χρονος. Πρόκειται για τον αδερφό του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News