Άνω Γούβες: Απολογούνται οι δύο για το αιματηρό περιστατικό στην ταβέρνα

Κρήτη
Άνω Γούβες: Απολογούνται οι δύο για το αιματηρό περιστατικό στην ταβέρνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για έναν 30χρονο κι έναν 18χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν αύριο, Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, οι δύο ημεδαποί άνδρες, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες, Ηρακλείου, οπότε είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 37χρονος πατέρας δύο παιδιών.

Πρόκειται για έναν 30χρονο κι έναν 18χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Διαβάστε επίσης

Αιματηρό επεισόδιο στις Άνω Γούβες: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος

Αιματηρό επεισόδιο στις Άνω Γούβες: Στη φυλακή ο 29χρονος και ο 32χρονος

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχαν προφυλακιστεί για την εν λόγω υπόθεση δύο άνδρες: Ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου, καθώς κι ένας 32χρονος.

Εκτός από τους δύο προφυλακισθέντες και τους άλλους δύο άνδρες που απολογούνται αύριο, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ένας 27χρονος. Πρόκειται για τον αδερφό του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η προφυλάκιση του 29χρονου και του 32χρονου

Ο 29χρονος βασικός κατηγορούμενος και ο 32χρονος συγκατηγορούμενός του, είχαν απολογηθεί τον περασμένο Ιούλιο.  Μετά το πέρας της διαδικασίας, η οποία υπήρξε “μαραθώνια” καθώς διήρκεσε περισσότερες από επτά ώρες, αμφότεροι οι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν, είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ανέφερε τότε, μεταξύ άλλων, ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ο νεαρός άνδρας ζήτησε συγνώμη, ενώ φέρεται να είπε ότι ελπίζει ο 37χρονος τραυματίας να γίνει γρήγορα καλά.

Στον αντίποδα, ο 32χρονος κατηγορούμενος είχε αρνηθεί ότι ήταν παρών κατά το επίμαχο συμβάν.  Στην Εντατική Μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, τον περασμένο Ιούλιο, ο 37χρονος άνδρας είχε εισαχθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.  Μερικά 24ωρα αργότερα, ο 37χρονος είχε "αποσωληνωθεί" και η κατάσταση της υγείας του έβαινε προς το καλύτερο.  Εκτός από τον 37χρονο, στο ΠΑΓΝΗ είχε διακομιστεί και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε στο χέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News