Νέα Αλικαρνασσός: Στο κόκκινο το κυκλοφοριακό - Απροσπέλαστη η Λεωφόρος Ικάρου (βίντεο)

Κρήτη
Νέα Αλικαρνασσός: Στο κόκκινο το κυκλοφοριακό - Απροσπέλαστη η Λεωφόρος Ικάρου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τακτική του διπλοπαρκαρίσματος, ειδικά όταν λαμβάνει χώρα η λαϊκή αγορά της Τρίτης, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για οδηγούς και πεζούς, καθόσον πρόκειται για ένα κομβικό σημείο της πόλης, όταν από αυτό περνούν τουριστικά πούλμαν και οχήματα με προορισμό το αεροδρόμιο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο, παρατηρείται σε καθημερινή βάση ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, στην περιοχή της Ν. Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ικάρου. Η τακτική του διπλοπαρκαρίσματος από πολλούς έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα εμπόδιο στην ήδη αυξημένη κίνηση των οχημάτων που διανύουν έναν καθημερινό Γολγοθά προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV και της Μαρίας Περάκη.

Το πρόβλημα γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο σε ώρες αιχμής, όπως για παράδειγμα όταν λαμβάνει χώρα η λαϊκή αγορά της Τρίτης, καθόσον πρόκειται για ένα κομβικό σημείο της πόλης, όταν από αυτό περνούν τουριστικά πούλμαν και οχήματα με προορισμό το αεροδρόμιο.

Το φαινόμενο της αυξημένης κίνησης στην περιοχή είναι χρόνιο με τους δημότες να χαρακτηρίζουν πολλές φορές την κατάσταση απελπιστική, αφού δεν υπάρχουν δίοδοι αποσυμφόρησης προκειμένου οι ίδιοι να διευκολυνθούν με την ροή της κανονικής κυκλοφορίας να έχει παραλύσει για ώρα.

Το κυκλοφοριακό στην περιοχή είναι χρόνιο με τους δημότες να χαρακτηρίζουν πολλές φορές την κατάσταση απελπιστική, αφού δεν υπάρχουν δίοδοι αποσυμφόρησης προκειμένου οι ίδιοι να διευκολυνθούν με την ροή της κανονικής κυκλοφορίας να παραλύει για ώρα.

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News