Κυκλοφοριακό: Δρόμος για γερά νεύρα η παραλιακή λεωφόρος του Ηρακλείου

Κρήτη
Κυκλοφοριακό: Δρόμος για γερά νεύρα η παραλιακή λεωφόρος του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάποιοι παρκάρουν κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακό έμφραγμα παρατηρείται κυρίως σε ώρες αιχμής στην παραλιακή στο Ηράκλειο, με αγανακτισμένους οδηγούς να περιμένουν υπομονετικά ο ένας πίσω απ’ τον άλλον στα αυτοκίνητά τους. Την ίδια ώρα, οι παράνομες σταθμεύσεις σχηματίζουν ουρές πίσω από ογκώδη οχήματα, τα οποία εγκλωβίζονται δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Με πολλή υπομονή θα πρέπει να εφοπλιστεί όποιος αποφασίσει να περάσει με το αμάξι του από την παραλιακή στο Ηράκλειο, πόσο μάλιστα κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV και της Αθηνάς Πατεράκη. 

Στο παράκτιο μέτωπο ο χρόνος που απαιτείτε για να διασχίσει κανείς τη διαδρομή έως το λιμάνι σε ώρες αυξημένης κίνησης είναι πολύ περισσότερος ακόμα και από αυτόν που θα χρειαζόταν ένας πεζός.   

Απόλυτα φυσιολογικό φαίνεται σε κάποιους να παρκάρουν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται σε κεντρικούς δρόμους, όπως τη Γιαμαλάκη και τη Μητσοτάκη.

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες το φαινόμενο αυτό να παρατηρείται πιο έντονα, καθώς η καθημερινότητα για τους περισσότερους επέστρεψε για τα καλά μαζί με το φθινόπωρο, ωστόσο πρόκειται για μία περιοχή γνώριμη για την αυξημένη της κίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News