Ταλαιπωρία για τους οδηγούς λόγω κυκλοφοριακού στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Ηράκλειο
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς λόγω κυκλοφοριακού στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συνεχή lockdowns του πρόσφατου παρελθόντος είχαν δώσει μια «ανάσα» στο κυκλοφοριακό, χωρίς όμως να έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα

Απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώνεται στο Ηράκλειο τις τελευταίες εβδομάδες.Την πρωτιά κατέχουν η παραλιακή Λεωφόρος και η Λεωφόρος 62 Μαρτύρων, που τόσο το πρωί, όσο και το μεσημέρι είναι σχεδόν απροσπέλαστοι. Τα συνεχή lockdowns του πρόσφατου παρελθόντος είχαν δώσει μια «ανάσα» στο κυκλοφοριακό, χωρίς όμως να έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ωστόσο, επειδή έρχεται χειμώνας και τα φανάρια στο Ηράκλειο είναι διαχρονικό πρόβλημα, όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται σε κυκλοφοριακά ζητήματα θα πρέπει να αναλάβουν δράση, γιατί τόσο έντονη κυκλοφοριακή επιβάρυνση έχει να παρατηρηθεί στο Ηράκλειο, μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν είναι όμως μόνο η παραλιακή και η Λεωφόρο 62 Μαρτύρων που έχουν πρόβλημα, αφού πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Κνωσού, αλλά και στην Ικάρου. Όσον αφορά δε στην οδό Μάχης Κρήτης, εκεί πολλοί οδηγοί χάνουν την ψυχραιμία τους. 

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News