Λεονταράκης: Μέχρι σήμερα 800 σεισμόπληκτοι διαμένουν σε σκηνές και δομές

Κρήτη
Λεονταράκης: Μέχρι σήμερα 800 σεισμόπληκτοι διαμένουν σε σκηνές και δομές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός όλων όσοι φιλοξενούνται μέχρι αυτή τη στιγμή σε σπίτια συγγενών και φίλων, ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Γιάννης Λεονταράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι διαμένοντες σε σκηνές και δομές στους πληγέντες από το σεισμό δήμους Μινώα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων, ανέρχονται στους 800 και 200 αντίστοιχα. Αυτό γνωστοποίησε, βάση επίσημων στοιχείων, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Γιάννης Λεονταράκης.

Ο κ. Λεονταράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμού 98.4, αναφέρθηκε στις παθογένειες που, όπως είπε, για ακόμα μία φορά εμφανίστηκαν στην ώρα της κρίσης.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα γρήγορα αντανακλαστικά της Περιφέρειας και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, τονίζοντας παράλληλα σημαντικές καθυστερήσεις από την πλευρά της Πολιτείας.

Αναφορικά με την εγκατάσταση των 34 οικίσκων, που έφθασαν σήμερα το πρωί με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου, ο κ. Λεονταράκης εκτίμησε πως θα χρειαστούν μερικές ημέρες, καθώς χρειάζεται ους και την ολοκλήρωση των έργων υποδομής.

Ακολουθεί η συνέντευξη του κ. Λεονταράκη

κεντρική φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News