Μία μεγάλη αγκαλιά ανοίγει «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» δίπλα στα σεισμόπληκτα παιδιά (βίντεο)

Ηράκλειο
Μία μεγάλη αγκαλιά ανοίγει «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» δίπλα στα σεισμόπληκτα παιδιά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίπλα στα σεισμόπληκτα παιδιά και στις οικογένειες τους βρίσκεται από την πρώτη στιγμή το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο βρίσκεται έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Ζωγραφιές, χοροί, τραγούδια, παραμύθια και πολλά χαμόγελα από τα σεισμόπληκτα παιδιά έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, όπου το Χαμόγελο του Παιδιού βρίσκεται για μία ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή, δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες τους.

Μικρά παιδιά διασκεδάζουν και μεταδίδουν τα συναισθήματα χαράς σε όλο τον καταυλισμό, ανεβάζοντας την ψυχολογία του κόσμου.

Από την πρώτη στιγμή, το Χαμόγελο του Παιδιού καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους ενώ μέσω δράσεων δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά, δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Δύναμη, αγάπη και υγεία,  εύχονται τα αδέλφια Καμπιτάκη, από την Αγία Βαρβάρα, τα οποία βρέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να δωρίσουν μια κιθάρα και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα ζωής.

Τις εντυπώσεις κλέβει και ο βετεράνος σκύλος έρευνας αγνοουμένων του Οργανισμού, ο Μπάσκι, ο οποίος είναι ο καλύτερος φίλος των παιδιών.

Τα παιδιά αφού έπαιξαν με τον Μπάσκι, στη συνέχεια του διάβασαν παραμύθια, στο πλαίσιο της δράσης « είμαστε όλο αφτιά».

To Eκθεσιακό Κ΄νετρο Αρκαλοχωρίου γέμισε χαμόγελα και δυνατά συναισθήματα με την ελπίδα να  «φωλιάζει» και πάλι στα μάτια μικρών και μεγάλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News