Ηράκλειο

Σεισμός - Δήμος Αρχανών και Αστερουσιών: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά

Ο ισχυρός σεισμός των 6 Ρίχτερ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σχολικές μονάδες

Kλειστά θα παραμείνουν κάποια από τα σχολεία του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, κ. Εμμανουήλ Γ. Κοκοσάλης σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε. Ο ισχυρός σεισμός των 6 Ρίχτερ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σχολικές μονάδες.

Αναλυτικά η απόφαση:

Έχοντας υπόψη: 1. Το άρθρο 58, του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α΄/07-06-2010) “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης”

  1. Τον σεισμό που συνέβη την 27η /09/2021 και έπληξε τα όρια του Δήμου Αρχανών[1]Αστερουσίων
  2. Το υπ’ αριθμ. πρωτ. 8752/30-09-2021(ΑΔΑ: 9Ω6Ρ46ΝΠΙΘ-1ΥΘ) έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, περί κήρυξης του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
  3. Τις αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια της ΚΤΥΠ και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων Αποφασίζουμε:

Την παράταση αναστολής της λειτουργίας μέχρι νεωτέρας των κάτωθι σχολικών μονάδων του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων: - Νηπιαγωγείο Αγ. Παρασκιών - Νηπιαγωγείο Τεφελίου - Δημοτικό Σχολείο Τεφελίου - Γυμνάσιο Τεφελίου - 3ο Νηπιαγωγείο Αρχανών - Νηπιαγωγείο Μεταξοχωρίου - Δημοτικό Σχολείο Μεταξοχωρίου.

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια