Ηράκλειο

Δήμος Φαιστού: Τι πρέπει να κάνουν οι δημότες που έχουν υποστεί ζημιές τα κτίσματά τους

Τηλεφωνικά μπορούν οι δημότες που έχουν υποστεί ζημιές στα κτίσματά τους, να προχωρούν σε δηλώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού

Γνωστό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου από τον Δήμο Φαιστού προς τους δημότες που έχουν υποστεί ζημιές στα κτίσματά τους, πώς πρέπει να κινηθούν ώστε να δηλώσουν τις ζημιές αυτές.

Ειδικότερα, από το Δήμο Φαιστού γίνεται γνωστό πως οι δημότες που έχουν υποστεί ζημιές στα κτίσματα τους, μπορούν να προχωρούν σε δηλώσεις των ζημιών τηλεφωνικά, προκειμένου στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η αυτοψία από τα ειδικά κλιμάκια.

Συνεργεία της Δημοτικής Αρχής έχουν ήδη προχωρήσει στις βασικές καταγραφές των ζημιών, προκειμένου να συμβάλουν στο έργο των ειδικών.

Όσοι έχουν υποστεί ζημιές στα κτίσματα τους, μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Φαιστού στο τηλέφωνο 28923-40-275 από τις 9.00 το πρωί έως και τη 1.00 το μεσημέρι προκειμένου να δηλώνουν την περιοχή και τη ζημιά που έχουν υποστεί.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, οι ιδιοκτήτες κτισμάτων που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές οφείλουν να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία και κτίσματα έως ότι προχωρήσουν οι έλεγχοι από τα κλιμάκια των ειδικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια