Σ. Μαγκουσάκης: Επισήμως υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Κρήτη
Σ. Μαγκουσάκης: Επισήμως υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στράτος Μαγκουσάκης είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος στο Ηράκλειο

Ο Στράτος Μαγκουσάκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ) Ηρακλείου.

Ο Στράτος Μαγκουσάκης είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος στο Ηράκλειο, πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Μύρωνα.

Στη δήλωσή του ο Στρατής Μαγκουσάκης αναφέρει συγκεκριμένα: «Με αίσθημα ευθύνης καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μου είναι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία και να προσφέρω στη μεγάλη παράταξή μας.

Μια παράταξη με ιστορία, που έρχεται από πολύ μακριά και με την άξια ηγεσία του προέδρου μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, ο οποίος εγγυάται ένα σπουδαίο μέλλον για την πατρίδα μας. Μια παράταξη με αρχές και αξίες, αμετάβλητες στον χρόνο. Που πάντα έχει στον πυρήνα της ιδεολογίας της τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του.

Συνομιλώ με την κοινωνία, προέρχομαι από την κοινωνία, είμαι ενεργό μέλος της Ν.Δ. και γνωρίζω άριστα τα πρόβλημα της παράταξής μας στον νόμο. Σας υπόσχομαι ότι το κόμμα μας θα είναι πάντα δίπλα στα στελέχη του, ανοιχτό σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα σας. Δίπλα στην καθεμιά και στον καθένα από εσάς. Για να ακούσουμε τις εποικοδομητικές προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Τα προβλήματα και τις ανάγκες του κόμματός μας και της κοινωνίας.

Θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Για το καλό του Ηρακλείου, της Κρήτης και της πατρίδας μας.

Σας προσκαλώ να συμμετέχουμε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου. Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποί της».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας, η υποψηφιότητα του 42χρονου Στράτου Μαγκουσάκη έχει ήδη αποκτήσει δυναμική μεταξύ των φίλων του κόμματος, όχι μόνο γιατί ο ίδιος είναι ένα νέο ηλικιακά πρόσωπο, ήδη καταξιωμένο στην κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και γιατί υποστηρίζετε από διακεκριμένα στελέχη του κόμματος και της νεολαίας, αλλά και καταξιωμένα ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, μεταξύ άλλων, τους Μανόλη Παπακαλιάτη, διακεκριμένο τουριστικό πράκτορα, Θεανώ Βρέντζου, πολιτευτή του κόμματος και πρώην αντιπεριφερειάρχη, τον πρώην βουλευτή Κώστα Μπαντουβά, τον γνωστό γιατρό, πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηρακλείου και πολιτευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Πασπάτη, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Μαρίνο Παττακό, την επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου Ειρήνη Βολιτάκη, τον Γιώργο Φασουλάκη, οικονομικό επόπτη του Επιμελητηρίου μας, τη Μαρία Αντωνακάκη, πρόεδρο του Συνδέσμου Επισιτιστικών καταστημάτων, τον Μανόλη Μιζεράκη, αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, τον Νίκο Τζώρτζογλου, πρόεδρο της ΕΠΣΗ και πολιτευτή της Ν.Δ., τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) Ιωάννη Βαρδαβά, τον γνωστό δικηγόρο και πολιτευτή της Ν.Δ. Αντώνη Γρηγοράκη, τον πολιτευτή Γιώργο Ματαλλιωτάκη, και τον γιατρό Γιώργο Λυρώνη, πρώην υποδιοικητή ΔΥΠΕ και πρώην αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η υποψηφιότητα του Στράτου Μαγκουσάκη υποστηρίζεται και από δυναμικά στελέχη της Νεολαίας του κόμματος, όπως ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης και η Μάνια Οικονομάκη, καθώς και στελέχη των Συλλόγων Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News