MEGA PLAST: Προσφέρει σχολικές αίθουσες σε σεισμόπληκτες περιοχές

Ηράκλειο
MEGA PLAST: Προσφέρει σχολικές αίθουσες σε σεισμόπληκτες περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Megaplast AE, σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη προχωρά στην προσφορά, ύψους 50.000€, σχολικών αιθουσών και στην τοποθέτηση αυτών για την κάλυψη μέρους των μεγάλων αναγκών των σεισμόπληκτων περιοχών στο Ηράκλειο

Παρακολουθούμε με αγωνία τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην ενδοχώρα του νομού μας.

Το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Μινώα - Πεδιάδας και μικρότερο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Εκατοντάδες κάτοικοι έχουν χάσει τα σπίτια τους, αλλά και εκατοντάδες μαθητές δεν πρόλαβαν να ξεκινήσει η σχολική χρονιά και διέκοψαν ξαφνικά τα μαθήματά τους.

Η εταιρεία μας MEGA PLAST σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προχωράει στην προσφορά αιθουσών και τοποθέτηση αυτών με τις τεχνικές προδιαγραφές των αρμοδίων διευθύνσεων του υπουργείου Υποδομών για την κάλυψη μέρους των αναγκών, με το ποσό των 50.000 ευρώ.

Είναι καθήκον μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της χώρας μας για την άμεση επούλωση των πληγών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News