Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή από την παράνομη στάθμευση και το διπλοπαρκάρισμα

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή από την παράνομη στάθμευση και το διπλοπαρκάρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορισμένοι οδηγοί δεν διστάζουν να παρατήσουν το αυτοκίνητό τους μπροστά από κάδους απορριμμάτων αλλά και εισόδους πολυκατοικιών εγκλωβίζοντας τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τα οχήματα τους

Μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην οδό Μητσοτάκη στο ύψος του Αγίου Πέτρου μέχρι και την πλατεία 18 Άγγλων.

Στη περιοχή η παράνομη στάθμευση και τα διπλοπαρκαρίσματα έχουν παγιωθεί ως πρόβλημα που τις περισσότερες φορές γίνεται η αιτία για να μπλοκάρει ολόκληρη η παραλιακή λεωφόρος.

Η στενότητα του δρόμου σε συνδυασμό με τα δεκάδες αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά, προκαλούν το απόλυτο κυκλοφοριακό έμφραγμα στο παράκτιο μέτωπο της πόλης.

Μάλιστα ορισμένοι οδηγοί δεν διστάζουν να παρατήσουν το αυτοκίνητό τους μπροστά από κάδους απορριμμάτων αλλά και εισόδους πολυκατοικιών εγκλωβίζοντας τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τα οχήματα τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στον δρόμο μπλοκάρουν αστικά και τουριστικά πούλμαν μιας και η απόλυτη αναρχία είναι βασικό χαρακτηριστικό του στενού δρόμου.

Σύμφωνα με κατοίκους αλλά και οδηγούς τις τελευταίες μέρες το πρόβλημα στη περιοχή έχει διογκωθεί με τους οδηγούς για λίγα μέτρα διαδρομής να δοκιμάζουν τις αντοχές τους.

Όσον αφορά τους πεζούς καλούνται να περπατήσουν μια ανάσα από τα μπλοκαρισμένα ΙΧ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News