Κρήτη: Ένας θάνατος και μια διάσωση λουόμενης μέσα σε 24 ώρες

Ρέθυμνο
Κρήτη: Ένας θάνατος και μια διάσωση λουόμενης μέσα σε 24 ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός στον Πλακιά - Διάσωση λουόμενης στην Αμμουδάρα

Στιγμές αγωνίας σήμερα το μεσημέρι στην Αμμουδάρα όπου γυναίκα κινδύνευσε μέσα στη θάλασσα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με μαρτυρίες η 40χρονη Γαλλίδα μπήκε στη θάλασσα, παρά τα επτά μποφόρ που πνέουν, και λίγο αργότερα έγινε αντιληπτό ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

Ο ναυαγοσώστης Σταύρος Τζανής που βρέθηκε στο σημείο βούτηξε άμεσα στη θάλασσα και ανέσυρε την 40χρονη Γαλλίδα. Λίγο αργότερα της παρασχέθηκε οξυγόνο και φαίνεται ότι εκτός απροόπτου η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο. Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι λουόμενοι αγνοούν τους ισχυρούς ανέμους και μπαίνουν στη θάλασσα για να κολυμπήσουν.

Νεκρός λουόμενος στον Πλακιά

Ωστόσο και το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου καταγράφηκε θάνατος σε παραλία της Κρήτης. Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε στην παραλία του Πλακιά Ρεθύμνου, 71χρονος αλλοδαπός.

Στον 71χρονο παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, ενώ θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News