Χερρονάσιος Σχολή: Γεύματα αγάπης στους σεισμόπληκτους

Ηράκλειο
Χερρονάσιος Σχολή: Γεύματα αγάπης στους σεισμόπληκτους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοίρασαν τρόφιμα στους πληγέντες, τα οποία είχαν παρασκευαστεί το ίδιο πρωί από τις μαγείρισσες του εκπαιδευτηρίου

Στις περιοχές που επλήγησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τους σεισμούς βρέθηκε ο κύριος Άρης Μαρκάκης, διευθυντής του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Μοίρασαν τρόφιμα στους πληγέντες, τα οποία είχαν παρασκευαστεί το ίδιο πρωί από τις μαγείρισσες του εκπαιδευτηρίου με περίσσιο μεράκι και κυρίως, αγάπη για τους συνανθρώπους.

Η προσφορά που πλέον είναι τρόπος ζωής για τους ανθρώπους του εκπαιδευτηρίου της Άνω Χερσονήσου, δεν σταματάει ποτέ κι έτσι κάθε τόσο παρευρίσκονται όπου υπάρχει ανάγκη στήριξης, είτε με υλικά αγαθά, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Δίνουν έτσι παράδειγμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης σε μικρούς και μεγάλους και κυρίως διδάσκουν όχι μόνο γνώση αλλά πως, όταν κάποιος θέλει βρίσκει τον τρόπο να βοηθήσει, να συνεισφέρει και να προσφέρει με την καρδιά του.

Μόνο με την καρδιά εξάλλου μπορείς να μπεις τη θέση του άλλου, να βοηθήσεις και κυρίως να προσφέρεις απλόχερα όσα για τον διπλανό σου είναι απαραίτητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News