Σεισμός στην Κρήτη: Στις σεισμόπληκτες περιοχές η Φώφη Γεννηματά

Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη: Στις σεισμόπληκτες περιοχές η Φώφη Γεννηματά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα βρεθεί στο συντονιστικό κέντρο Αρκαλοχωρίου όπου θα ενημερωθεί τόσο για τις ζημιές, όσο και για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης

Τις πληγείσες περιοχές από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ στους δήμους Μινώα Πεδιάδος και Αρχάνων Αστερουσίων, επισκέπτεται σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά έφτασε στο Ηράκλειο και αναμένεται να μεταβεί στο Αρκαλοχώρι, όπου θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συνοδευόμενη από τον βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου, τον γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας Παναγιώτη Βλάχο και τον αναπληρωτή γραμματέα του τομέα Πολιτικής Προστασίας Γρηγόρη Σκιαδόπουλο θα βρεθεί στο συντονιστικό κέντρο όπου θα ενημερωθεί τόσο για τις ζημιές, όσο και για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί το κέντρο φιλοξενίας πληγέντων στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου. Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει σε σημεία της περιοχής που έχουν πληγεί στο Αρκαλοχώρι αλλά και στις Μελέσες του δήμου Αρχάνων Αστερουσίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News