Ηράκλειο

Χάρης Μαμουλάκης: «Προκαλεί ο πρωθυπουργός από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι»

Δήλωση απάντηση από τον βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που επισκέφτηκε σήμερα το Αρκαλοχώρι - «Προκαλεί ο πρωθυπουργός από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι, επιρρίπτοντας ευθύνες στους κατοίκους για τις καταστροφές», αναφέρει

«Ο πρωθυπουργός απόψε από το Αρκαλοχώρι, ξεπέρασε κάθε όριο επιρρίπτοντας ευθύνες ακόμα και στους σεισμόπληκτους κατοίκους για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια τους», αναφέρει σε δήλωση - απάντηση του ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Μαμουλάκης αναφέρει στη δήλωσή του:

«Ο Πρωθυπουργός απόψε, από το Αρκαλοχώρι, ξεπέρασε κάθε όριο επιρρίπτοντας ευθύνες ακόμα και στους σεισμόπληκτους κατοίκους για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια τους, επειδή δεν είχαν κατασκευαστεί "σωστά" όπως τους απάντησε. Αυτή η συμπεριφορά σε κατοίκους που έμειναν άστεγοι από τη μια στιγμή στην άλλη και "τόλμησαν" να αντιδράσουν επειδή πρέπει να κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, αποδεικνύει ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Επικαλούμενος δε την ατομική ευθύνη των πολιτών ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια