Οικονόμου: Από τον πρωθυπουργό θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης στην Κρήτη

Ηράκλειο
Οικονόμου: Από τον πρωθυπουργό θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα από την πρώτη στιγμή και θα συνδράμει τους ανθρώπους εκεί, όπως έχει γίνει σε όλες τις φυσικές καταστροφές το τελευταίο διάστημα.» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο ΣΚΑΪ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ερώτηση πόσο σύντομα θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από τον σεισμό στην Κρήτη απάντησε ότι ο πρωθυπουργός πηγαίνει απευθείας από τη Γαλλία στο Ηράκλειο και θα κάνει σχετικές ανακοινώσεις.

«Ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα από την πρώτη στιγμή και θα συνδράμει τους ανθρώπους εκεί, όπως έχει γίνει σε όλες τις φυσικές καταστροφές το τελευταίο διάστημα. Να υπενθυμίσω ότι αυτό μπορεί να γίνεται διότι έχουμε διαμορφώσει ένα τέτοιου είδους πλαίσιο, που μας επιτρέπει την άμεση αντίδραση, την αποκατάσταση και την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα. Σήμερα ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ένα πλαίσιο συγκεκριμένων ανακοινώσεων και από την αμέσως επόμενη μέρα θα ξεκινήσει να υλοποιείται, στη λογική και τη φιλοσοφία αυτών που ξέραμε μέχρι τώρα: Ψηφιακές αιτήσεις, άμεσες εκταμιεύσεις, γρήγορες εκτιμήσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News