ΕΛΑΣ: Δεν υπήρξαν κλοπές από σπίτια σεισμόπληκτων

Ηράκλειο
ΕΛΑΣ: Δεν υπήρξαν κλοπές από σπίτια σεισμόπληκτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας σε σεισμόπληκτες περιοχές σύμφωνα με ανακοίνωση

Δεν υπήρξαν κλοπές από σπίτια σεισμόπληκτων στο στην Κρήτη σύμφωνα με την Αστυνομία η οποία πραγματοποιεί περιπολίες στις περιοχές του δήμου Μινώα Πεδιάδος όπου σημειώθηκαν ζημιές από το σεισμό των 6 Ρίχτερ. Μεγάλος ήταν εξ’ αρχής ο φόβος των κατοίκων ότι θα σημειωθούν κλοπές στις επιχειρήσεις και τα καταστήματα, τα οποία οι κάτοικοι δεν μπορούν να περιφρουρήσουν αφού τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από την περιοχή. Όπως σημειώνεται όμως αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης:

"Σχετικά με αναφορές σε τηλεοπτικό σταθμό, για περιστατικά κλοπών από οικίες σεισμοπλήκτων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ανακοινώνεται ότι, τέτοιου είδους περιστατικά δεν έχουν καταγγελθεί στις αστυνομικές Αρχές, ούτε και έχουν διαπιστωθεί από τις περιπολούσες αστυνομικές δυνάμεις και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, από την πρώτη στιγμή, έχει λάβει αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις σεισμόπληκτες περιοχές για την παροχή κάθε αναγκαίας συνδρομής και υποστήριξης των κατοίκων και προς αποτροπή κάθε είδους έκνομων ενεργειών".

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News