Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Ηράκλειο: Σήμερα η κηδεία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη που σκοτώθηκε μέσα στο εκκλησάκι

Ηράκλειο
Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Ηράκλειο: Σήμερα η κηδεία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη που σκοτώθηκε μέσα στο εκκλησάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Μάρθα η κηδεία του άτυχου 64χρονου άνδρα που καταπλακώθηκε από την στέγη εκκλησίας στο Αρκαλοχώρι

Με οδύνη αποχαιρετούν σήμερα φίλοι, συγγενείς και όλη η Κρήτη τον άτυχο Ιάκωβο Τζαγκαράκη που έχασε τη ζωή του στον ισχυρό σεισμό 6 Ρίχτερ ο οποίος σημειώθηκε τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στο νησί μας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής τους, τον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Μάρθας Βιάννου.

Ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης, από τη Μάρθα, βρέθηκε μέσα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι τη στιγμή του ισχυρού σεισμού. Τα 6 ρίχτερ αποδείχθηκαν δυστυχώς, πολλά για το παλιό εκκλησάκι. Ο ναός καταρρέει και ο τρούλος καταπλακώνει τον άτυχο 64χρονο, που βρίσκει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ. Ήταν όμως αργά για τον αδικοχαμένο Ιάκωβο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία.

Παραμένει αδιευκρίνιστο σε πρώτη φάση ο λόγος που βρέθηκε μέσα στον ναό. Εντωμεταξύ, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για παρουσία στον χώρο και ενός εργάτη, ο οποίος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος από τους διασώστες.

Η είδηση του άδικου χαμού του Ιάκωβου Τζαγκαράκη έπεσε βαριά, προκαλώντας θλίψη και οδύνη, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής και παραγοντικό στέλεχος.

Συγκινητική ήταν η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ Ηρακλείου, που αναφέρει: «Το τοπικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον θάνατο ενός εκλεκτού μέλους του, του Ιάκωβου Τζαγκαράκη, που έχασε τη ζωή του σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, κατά τον σεισμό που έπληξε το Ηράκλειο.Ο άτυχος Ιάκωβος Τσαγκαράκης έχασε τη ζωή του ενώ εκτελούσε εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι. Κατά την πολυετή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα, διετέλεσε επί πολλά χρόνια παράγοντας στην ομάδα της Βιάννου και τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό παραγοντικό στέλεχος του Πήγασου.Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον τόσο άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι Ιάκωβε...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News