Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κρήτη - Βενιζέλειο: Ένας νεκρός, δέκα τραυματίες και ένας πολυτραυματίας

Κρήτη
Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κρήτη - Βενιζέλειο: Ένας νεκρός, δέκα τραυματίες και ένας πολυτραυματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας νεκρός, δέκα τραυματίες κι ένας πολυτραυματίας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, είναι ο απολογισμός των θυμάτων μέχρι αυτή την ώρα, από την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί στην Κρήτη - Τι ανέφερε η διοικήτρια της 7 υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Ένας νεκρός και 10 τραυματίες είναι ο απολογισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα στις 9:17, με επίκεντρο 23 χλμ. ΒΔ της πόλης της Άρβης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοικήτρια της 7ης υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη στην ΚΡΗΤΗ TV υπάρχει ένας πολυτραυματίας ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Από τους πολίτες που έχουν τραυματιστεί κάποιοι φέρουν κατάγματα και άλλοι μικροεκδορές. Στο ερώτημα αν θα εφημερεύσουν και τα δύο νοσοκομεία της Κρήτης η κα Μπορμπουδάκη απάντησε ότι μέχρι στιγμή αυτό δεν έχει κριθεί αναγκαίο ωστόσο αν υπάρξει ανάγκη θα εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι νεκρός ανασύρθηκε άνδρας μέσα από εκκλησία που κατέρρευσε σε ναό στον Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τους  τραυματίες οι επτά είναι ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας, ενώ οι δύο φέρουν κατάγματα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Σώος απεγκλωβίστηκε και άλλος ένας πολίτης στο χωριό Πατσίδερος, ο οποίος είχε παγιδευτεί μέσα στο σπίτι του καθώς από τις ζημιές λόγω του σεισμού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News