Αρκαλοχώρι - Ανεμβολίαστη υπάλληλος: Καρέ - καρέ η επιχείρηση απομάκρυνσης της από το ΚΑΠΗ

Κρήτη
Αρκαλοχώρι - Ανεμβολίαστη υπάλληλος: Καρέ - καρέ η επιχείρηση απομάκρυνσης της από το ΚΑΠΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπάλληλος έχει κάνει καταγγελίες στη δημοτική αρχή ζητώντας εκατομμύρια ευρώ, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παραβίασης μέτρων για πρόληψη ασθενειών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και υπεξαίρεση

Επί τρεις και πλέον ώρες είχε κλειδωθεί μέσα στο χώρο του Φυσικοθεραπευτηρίου του ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου και αρνούνταν να βγει, η φυσικοθεραπεύτρια η οποία αν και έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας στο πλαίσιο του μέτρου για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, εντούτοις παρέμενε εντός του κτιρίου, αρνούμενη να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της αστυνομίας.

Η φυσικοθεραπέυτρια που ήταν μέσα στο χώρο με το σύζυγό της συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια δημοτικού υπαλλήλου κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα. 

H δημοτική υπάλληλος σύμφωνα με την αντιδήμαρχο διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Μινώα Πεδιάδος δηλώνει ότι είναι αυτόχθων και αρνείται να συμμορφωθεί με το μέτρο αναστολής. Μάλιστα έχει κάνει καταγγελίες στη δημοτική αρχή ζητώντας εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αποτύπωσε ο φακός της “ΚΡΗΤΗ TV”, επιχειρούνταν επί ώρες από δυνάμεις της αστυνομίας να αποχωρήσει από το χώρο η φυσικοθεραπέυτρια, με την ίδια ωστόσο να αρνείται πεισματικά να το πράξει.

Μετά από πολύωρη προσπάθεια της αστυνομίας να την πείσει, δόθηκε η εντολή για επιχείρηση διάνοιξη της πόρτας που έγινε από εργαζόμενο του Δήμου. Η αστυνομία συνέλαβε την φυσικοθεραπεύτρια η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παραβίασης μέτρων για πρόληψη ασθενειών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και υπεξαίρεση.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη στο Αρκαλοχώρι που εδώ και καιρό παρακολουθούν το σίριαλ μεταξύ της φυσικοθεραπεύτριας και του Δήμου που από τα μέσα του Αυγούστου, με τον Δήμο να την θέτει σε αναστολή καθώς αρνούνταν να συμμορφωθεί με τα μέτρα που είχαν ληφθεί.

Παρά την επιβολή της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους υγειονομικούς και την άρνησή της να εμβολιαστεί, η ίδια συνέχιζε να πηγαίνει στο χώρο εργασίας της. Μάλιστα αν και από την κοινωνική υπηρεσία είχε τοποθετηθεί λουκέτο στην πόρτα η ίδια σύμφωνα με την αντιδήμαρχο το είχε παραβιάσει.

Μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε  εις βάρος της, η είσοδός της σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο χώρο κινητοποίησε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο για να την απομακρύνουν και τελικά να την συλλάβουν.

Η δημοτική υπάλληλος όπως διευκρίνισε η κ. Δραμουντάνη έχει δηλώσει αυτόχθονας και μέχρι σήμερα έχει στείλει σειρά καταγγελιών και αναφορών διεκδικώντας εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News