Δήμος Μινώα: Τέλος στο επεισόδιο με την ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια

Ηράκλειο
Δήμος Μινώα: Τέλος στο επεισόδιο με την ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη η 51χρονη η οποία κλείστηκε για περίπου 5 ώρες στο ιατρείο και αρνείτο να παραδώσει τα κλειδιά

Μετά από περίπου 5 ώρες έντασης και διαπραγματεύσεων αποχώρησε τελικά από το ιατρείο η φυσικοθεραπεύτρια κατά της οποίας κατατέθηκε μήνυση από το δήμο Μινώα Πεδιάδος. Η φυσικοθεραπεύτρια κλείστηκε στο ιατρείο και αρνείτο να παραδώσει τα κλειδιά στο δήμο και να αποχωρήσει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί για να παραλάβουν τα κλειδιά ενώ η 51χρονη υπάλληλος σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη. 

Mάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή εργαζόμενου του Δήμου Μινώα Πεδιάδoς, για να αφαιρεθεί τμήμα της πόρτας του φυσικοθεραπευτηρίου και να γίνει η σύλληψη.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Μινώα Πεδιάδος Γιάννη Δρακάκη «η φυσικοθεραπεύτρια κλείστηκε από τις 9 το πρωί στο γραφείο και είχε επιθετική συμπεριφορά αρνούμενη να παραδώσει τα κλειδιά του χώρου. Εμείς ακολουθήσαμε τις νόμιμες διαδικασίες. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η φυσικοθεραπεύτρια – που εντάσσεται στο υγειονομικό προσωπικό- πρέπει να κάνει rapid test και να εμβολιαστεί. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα έπρεπε να είναι εμβολιασμένη. Η ίδια ωστόσο αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο αλλά και να υποβληθεί σε rapid test. Έτσι της ζήτησα να μας παραδώσει κλειδιά του γραφείου. Τοποθετήσαμε ακόμη και νέα κλειδαριά αλλά την παραβίασε».

Σύμφωνα με τον κ. Δρακάκη η υπάλληλος είχε τεθεί σε αναστολή από τις αρχές Σεπτεμβρίου ωστόσο παρότι δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται στο χώρο εργασίας, καθημερινά εργαζόταν.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News