Μετά την τραγωδία στο Γάζι βγήκαν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν για τα σαμαράκια (φωτογραφίες)

Ηράκλειο
Μετά την τραγωδία στο Γάζι βγήκαν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν για τα σαμαράκια (φωτογραφίες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετός κόσμος, κυρίως κάτοικοι της περιοχής, συγκεντρώθηκαν στο σημείο της τραγωδίας το βράδυ της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου για να διαμαρτυρηθούν, καθώς είχαν επισημαίνει από καιρό σε αστυνομία και δήμο το πρόβλημα με τις κόντρες και τις μεγάλες ταχύτητες στο δρόμο

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα στον Προφήτη Ηλία με μπαλοθιές τον 17χρονο Ματθαίο, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά το τροχαίο στο Πολύδροσο Γαζίου, ενώ στο σημείο της τραγωδίας συγγενείς και φίλοι δεν σταματούν να αφήνουν λουλούδια και κεριά αποχαιρετώντας τον ανήλικο αλλά και τον 21χρονο Έρντι, ο οποίος μεταφέρεται στην Αλβανία όπου θα γίνει η κηδεία του.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 17χρονου, επίσης πλήθος κόσμου, κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας για να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν ελήφθησαν μέτρα πριν χάσουν τη ζωή τους οι δύο νέοι. Διαμαρτύρονται καθώς στο δρόμο, δεν έχουν μπει σαμαράκια, κάτι που είχαν ζητήσει από καιρό και δεν έγινε.

Στο σημείο επίσης βρέθηκε η αστυνομία και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει γίνει ξανά διαμαρτυρία για τις κόντρες και τα σαμαράκια, από κατοίκους της περιοχής, χωρίς ωστόσο οι υπεύθυνοι να λαμβάνουν μέτρα, με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News