Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Το μήνυμα των κατοίκων στο Γάζι για τον πρόωρο θάνατο των παιδιών (βίντεο)

Ηράκλειο
Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Το μήνυμα των κατοίκων στο Γάζι για τον πρόωρο θάνατο των παιδιών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημότες της περιοχής του Γαζίου ξεσπούν, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για έναν δρόμο όπου οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης, το πρωί της Δευτέρας, 20 Σεπτεμβρίου, με θύματα δύο νέα παιδιά, τον 17χρονο Ματθαίο και τον 21χρονο Έρντι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο Πολύδροσο Γαζίου.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα κάτω από άγνωστες συνθήκες λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα, όταν ο 21χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν τα δύο νεαρά παιδιά προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με τον 21χρονο να χάνει τη ζωή του ακαριαία, ενώ λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Δημότες της περιοχής ξεσπούν, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε έναν δρόμο όπου οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, ζητώντας να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα, προτού να είναι αργά.

Μάλιστα, πριν έναν μήνα κάτοικοι προχώρησαν σε συμβολική διαμαρτυρία, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου, Γιώργο Πετούση, να δεσμεύεται ότι θα τοποθετηθούν σαμαράκια και πινακίδες για μείωση του ορίου ταχύτητας στα 30 χιλιόμετρα: «Δρομολογήθηκαν όλες οι διαδικασίες και αναμένουμε το ΦΕΚ», δηλώνει ο κ. Πετούσης, εμφανώς συγκλονισμένος από το νέο τροχαίο δυστύχημα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν στην ΚΡΗΤΗ TV, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φορούσε κράνος, ενώ δεν διέθετε δίπλωμα. Και τα δύο νέα παιδιά αγαπούσαν τις μηχανές, με τον θάνατο τους να συγκλονίζει τους φίλους τους, οι οποίοι άφησαν τριαντάφυλλα και φωτογραφίες τους, στον τόπο του δυστυχήματος.

Η οικογένεια του 17χρονου Ματθαίου πενθεί για δεύτερη φορά, καθώς η μοίρα έπαιξε ένα ακόμη τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια Καραγιαννάκη από τον Προφήτη Ηλία. Το 1998 στην απίστευτη τραγωδία που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία, σε τροχαίο που σημειώθηκε στις Μαλάδες, χάθηκαν τέσσερις νέοι από τον Προφήτη Ηλία. Ανάμεσα τους και ο αδελφός του πατέρα του Ματθαίου, ο οποίος έδωσε το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού του στο γιό του χωρίς να φανταστεί ότι θα έχανε το παιδί του με τον ίδιο τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News