Ηράκλειο: Χρηματικό πρόστιμο στο ζευγάρι που ερωτοτροπούσε σε κεντρικό σημείο της πόλης

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Χρηματικό πρόστιμο στο ζευγάρι που ερωτοτροπούσε σε κεντρικό σημείο της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, μετά από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων

Χρηματική ποινή επιβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου σε ζευγάρι τουριστών από την Ουκρανία, το οποίο φέρεται να έκανε σεξ σε δημόσια θέα, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου.

Το ανδρόγυνο που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, μετά από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια, προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Και οι δύο κατηγορούμενοι για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» αρνήθηκαν ότι έκαναν σεξ, υποστηρίζοντας ότι «έκαναν πλάκα».

Ωστόσο, ο ισχυρισμός τους δεν έπεισε την Έδρα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μάρτυρες που κατέθεσαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ανέφεραν ότι το ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε αυτοκίνητο.

Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους και τους επέβαλε χρηματική ποινή (135 ημερήσιες μονάδες προς 20 ευρώ).

Στη συνέχεια, το ζεύγος αφέθηκε ελεύθερο.

Επισημαίνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο σημείο του Ηρακλείου, περίπου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, πλησίον εστιατορίων που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα με κόσμο, σε στενό που «τέμνει» κάθετα την οδό 25ης Αυγούστου (δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News